Activitats Acordis

A l'Associació Coordinadora de Col.lectius de Persones amb Discapacitat podràs trobar les següents activitats:

 

Consultar Programació Aquí

 

Esplai de cap de setmana

Aquesta activitat es du a terme majoritàriament dissabtes a la tarda de 17:00h a 20:30h, hi ha 4 grups d’esplai diferenciats per edats, dins d’aquesta activitat es duen a terme diversos tallers, sortides i excursions. També 4 cops l’any fem sortides de cap de setmana

Expre Art

Aquesta activitat és nova a l'entitat, la duem a terme dimecres de 18.30 a 19.30 al carrer ronda de la Torrassa nº105 a l'escola de dansa Santa Cecília, i és una activitat que tracta mitjançant l'expressió artística i corporal, canalitzar les emocions de nois i noies amb discapacitat intel.lectual.

Sortida de Colònies

S'organitzen 4 sortides de colònies a l'any, dues sortides de dos dies a cases de colònies, al Febrer i Novembre;

Una sortida d'IMSERSO de cinc dies a hotel a Setmana Santa;

Una sortida de tres dies al mes de Juny a hotel.

Formació Bàsica

Aquesta activitat té 2 grups un dilluns i dimecres de 18:00h a 19:30h i un altre divendres de 18 a20h. En aquesta activitat es treballen les competències bàsiques dels nois i noies que hi participen, mitjançant dinàmiques i estratègies pedagògiques.

Ball Actiu

Aquesta activitat es du a terme els dilluns de 18:00h a 19:00h.

Teatre

Aquesta activitat es du a terme els dimarts i dijous de 18.00 a 19.30h, cada curs s'assaja una obra de teatre per desprès dur-la a terme al teatre Joventut. En aquesta activitat es treballa l'expressió corporal, la dicció, el parla en públic..

Logopèdia

L'activitat de Logopèdia es du a terme divendres de 17:30h a 20:30h.

Teràpia Assistida amb Gossos

L'activitat de Teràpia Assistida amb Gossos es du a terme dimarts de 16:45h a 18.30h i dimecres de 18:10h a 20:30h. Mitjançant diverses teràpies i tècniques treballen de manera conjunta amb els gossos diversos aspectes com la empatia, els canals de comunicació o la concentració entre d'altres.